A globális keresés nincs bekapcsolva.
Tovább a fő tartalomhoz

PONS Online Nyelvtanfolyamok + Extrák

A PONS vizuális módszertanára építkezve olyan nyelvtanfolyamokat fejlesztünk, melyekkel magunk mögött hagyjuk az unalmas tanulást. Az élményfókuszú kurzusokat az élőnyelvi hanganyagokon, a modern prezis nyelvtanokon és az interaktív feladatokon felül már kiejtésgyakorló, beszédértés-gyakorló és helyesírásgyakorló extra funkciókkal vérteztük fel, mivel eltökélt célunk, hogy minél természetesebb és élvezetesebb legyen a nyelvtanulás.

PONS Online nyelvtanfolyamok

Tanulj velünk nyelveket! Komplett online nyelvtanfolyamainkat folyamatosan bővítjük, fejlesztjük! Online  anyagainkat bárhol, bármikor eléred, fejlődésed nyomon követheted - nincs más dolgod, csak tanulni és élvezni a megszerzett tudást!

Kompetenciamérés

Az országos idegen nyelvi mérés keretében a diákoknak minden évben meg kell oldaniuk egy tesztet, amelyben a nyelvi képességeiket mérik. Míg a korábbi években papíron kellett dolgozni, ezt mostanra a digitális mérés váltotta fel. Ezért készítettük el online is elvégezhető mintafeladatainkat, amelyek a digitális német és angol nyelvi mérésre való felkészülésben nyújtanak segítséget a 6. 7. és 8. osztályosok számára.

Tankönyvek online tesztjei

A Klett Kiadó tankönyveihez készített online tesztekkel gyorsan és egyszerűen tesztelheted órán megszerzett tudásod. Ne habozz, vágj bele!

Itt megtalálod a teljes Direkt Neu és Wir Neu tankönyvek tesztjeit.

PONS kiegészítő tartalmak

Teszteld a tudásod! A könyveinkben található jelszóval eléred az ingyenes teszteket. Teszteinket folyamatosan fejlesztjük, bővítjük, így egyre több tartalmat találsz itt!