Tovább a fő tartalomhoz

Milyen tartalmakat találok ezen az oldalon?

Jelenleg a Klett tankönyveink mellé fejlesztett online teszteket és PONS könyveink mellé fejlesztett digitális feladatsorokat találsz nálunk. Tartalmainkat folyamatosan bővítjük, terveink szerint hamarosan pedagógus továbbképzési anyagokat és további ingyenes nyelvi teszteket is publikálunk nektek.

Gyakori kérdések a Klett tankönyvek online tesztjeihez.

Egyelőre nem kell fizetned - milyen mázli! Amit most itt találsz, az ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Kiadványainkat a www.klett.hu oldalon tudod online megrendelni, vagy megvásárolhatod személyesen is a bemutatótermünkben (1116 Budapest, XI. ker. Temesvár u. 20.).
Anyagainkat korlátlan számú eszközről használhatod. Kitűnően működik mobilon és tableten is, így bárhova magaddal viheted őket.

Gyakori kérdések a PONS könyveink digitális feladatsoraihoz és a PONS online nyelvtanfolyamokhoz.

Ha olyan könyvet vásároltál webshopunkban vagy valamelyik partnerünknél, amelyhez vannak extra anyagaink, akkor itt a helyed. Regisztrálj, keresd meg a feladatsort és kezdődhet a móka! A jelszót a teszt eléréséhez a könyv első néhány oldalai egyikén találod. PONS extra anyagaink listáját ezen a linken találod: https://www.pons.hu/extra
A www.pons.hu oldalon rakd a kosárba, majd rendeld meg a nyelvtanfolyamot! A megrendelés kifizetése után maximum 15 perccel egy emailben elküldjük a belépéshez szükséges adatokat a raabeklettonline.hu oldalhoz, a tananyagot itt fogod elérni. Ha korábban már regisztráltál, csak lépj be és kattints a kurzus indítására. Figyelem: banki átutalással történő fizetés esetén ez a folyamat 1-2 munkanapot igényel. Hogy azonnal hozzá férj a nyelvtanfolyamhoz, a bankkártyás fizetést javasoljuk. Utánvéttel történő fizetés nem lehetséges.
Anyagainkat korlátlan számú eszközről használhatod. Kitűnően működik mobilon és tableten is, így bárhova magaddal viheted őket, csak internetkapcsolatra van szükséged.  A PONS könyvek online tesztjeihez korlátlan idejű hozzáférést biztosítunk.

 

Így regisztrálj!

1. Kattints a Belépés/Regisztráció gombra!
belepes regisztracio gomb belepes regisztracio gomb

2. Jelentkezz be vagy regisztrálj!

belepes regisztracio gomb regisztracio layer nyil
3. Olvasd el és pipáld ki a szabályzatok elfogadását, majd jöhet a "Következő" gomb!
szabalyzat olvas nyil szabalyzat olvas nyil
4. A pipával fogadd el a szabályzatot és nyomd meg a "Következő" gombot
szabalyzat elfogad pipa szabalyzat elfogad nyil
5. Add meg a kért adatokat, majd katt az "Új fiók létrehozása" gombra!
uj fiok gomb uj fiok gomb nyil
6. Erősítsd meg  a regisztrációdat az emailben kapott linkre kattintva és már kezdheted is!