Tovább a fő tartalomhoz

RaabeKlett Online blogüzenete

Elindítottuk a Raabe Klett Kiadó legújabb szolgáltatását, melyet RaabeKlett Online néven találtok meg és ahol folyamatosan bővülő tartalmakkal, tanfolyamokkal jelentkezünk diákok, tanárok és mindenki más számára. Csak regisztrálj és máris beléphetsz a tanulás új világába!

Ezek közül válogathatsz

Jelenleg a Direkt Neu tankönyveink mellé találsz online teszteket. Ez a tankönyvcsaládunk négy könyvből áll, kettőhöz már elérhető a tesztsor, a továbbiak is jönnek hamarosan.

direkt neu tankonyv

 

Önálló nyelvtanulás?

Hamarosan izgalmas, az egyéni nyelvtanulást segítő tanfolyamaink is megvásárolhatóak lesznek. Készülj, mert ez lesz az eddigi legvagányabb tanulásod!

Pons kiegészítő tesztek

Néhány tanfolyamunk mellé készítettünk kiegészítő teszteket, melyekkel felmérheted tudásodat. Hamarosan ezek a tesztek is itt lesznek elérhetőek.

Ezekhez viszont szükséged lesz a könyvekben található jelszavakra, melyeket vásárlás után érsz el. Ezeket a könyveket legegyszerűbben a Pons honlapjáról tudod megrendelni, akár ide kattintva.

Módszertani útmutatók

Tanárok számára hamarosan elérhetőek lesznek módszertani útmutatóink, amelyek segítségével megismerhetik a RaabeKlett Online rendszerét, illetve a kiadónk által forgalmazott egyéb digitális termékeinket is, mint például:

  • Digitales Unterrichtspaket
  • LMS verzióval kapható termékeink

Regisztrálj, hogy értesülj minden újdondságról!

A világon bárki