Tovább a fő tartalomhoz

Simon Tamás blogüzenete

Ismét elérhetőek a sokak által várt Direkt neu online tesztek megújult köntösben. A diákok mostantól egy új, modernebb és számukra vonzóbb platformon készíthetik el a faladatokat, a RaabeKlett Online oldalán. 

 

RaabeKlett Online - Direkt Neu online tesztek RaabeKlett Online - Direkt Neu online tesztek

Hogyan érhetőek el a tesztek?

  • Először regisztrálni kell a RaabeKlett Online oldalon. Ennek menetéről bővebben a RaabeKlett Online oldal GY.I.K-jében olvashatsz. 
  • Ezt követően a főoldalon a bannerre, vagy a Kategóriáknál a "Tankönyvek online tesztjei" részre kell kattintani, ahol megtalálhatóak maguk a Direkt Neu tesztek.
  • Válaszd ki a elvégzendő tesztet, majd iratkozz be a kurzusra.
  • A "Kezdd el a tanfolyamot!" gombra kattintva pedig kezdődhet is a teszt kitöltése!

A kurzus felépítése követi a tankönyv anyagát, így csak ki kell választani a megfelelő leckét, majd a képre vagy a linkre kattintva el is indítható a tesztet.

Az anyag feldolgozását elsősorban asztali gépen vagy tableten ajánljuk, mobilos nézetben a tesztfeladatok jellegzetességei miatt előfordulhat, hogy nem úgy jelennek meg a feladatok, mint azt szeretnénk.

A teszteket akár többször is ki lehet tölteni, a legjobb pontszámot pedig elmenti a rendszer. Viszont az egyes próbálkozásokra csak 45 perc van, ennyi idő alatt be kell fejezni a kitöltést és érdemes mindenre választ adni.

Tovább a Direkt Neu tesztekre!

 
A világon bárki